קינוחים מנצחים בכל מערכה למי מאיתנו קל להגיש לא למאכלי הקינוחים והמנות האחרונות המוגשות בסוף כל ארוחה? זה כבר הפך למנהג שקשה להתנער ממנו, לאחר ארוחות מוגשים המנות האחרונות והקינוחים.
קינוחים מנצחים בכל מערכה
למי מאיתנו קל להגיש לא למאכלי הקינוחים והמנות האחרונות המוגשות בסוף כל ארוחה? זה כבר הפך למנהג שקשה להתנער ממנו, לאחר ארוחות מוגשים המנות האחרונות והקינוחים.
טרנד האוכל הגיע בסערה והוא משפיע על כולנו, היום כל אחד ואחת מאיתנו נוגע בתחום האוכל באופן פיזי, וירטואלי או ויזואלי תחום האוכל סובב אותנו והוא נמצא בכל מקום החל מתכניות טלוויזיה, בתי ספר לבישול, ספרי מתכונים, אתרי אינטרנט ועוד.
אחד הדברים שהכי תפסו הוא נושא הקינוחים. זה נכון שאנשים עומלים רבות על המנות העיקריות והתוספות אבל הקינוחים מקבלים זמן מיוחד ותשומת לב ייחודית. אנשים החלו ליצור מתכונים מקוריים של קינוחים לעצמם כדי להגיש את הקינוח הטעים ביותר לאורחים שלהם. הקינוחים עוזירם לרענן את הגוף, להעביר את הטעם הכבד בפה ולצנן את הטמפרטורה בגופנו.
מספיק לדבר, הגיע הזמן לעבוד.
להלן מתכון מדהים של קפקייק עם סוכריות מעולה לרענון הגוף וקבלת אנרגיות חדשות בעזרת טעם מתוק.
מתכון: קאפ קייק קצפת וסוכריות
מרכיבים:
2 כוסות של קמח
כף וחצי של אבקת אפייה
כוס אחת של סוכר לבן
כף של חמאה איכותית
כף של שמן תירס
חצי כוס חלב
2 ביצים בגודל קטן (Small)
חצי כפית של תמצית וניל
מיכל קצפת
סוכריות שוקולד צבעוניות
אופן ההכנה:
מחממים תנור מראש לחום שך 160-170 מעלות
לוקחים תבנים אפייה עם שקעים ומרפדים אותה בנייר אפייה לעטיפה
טורפים את הביצים בקערה גדולה עמוקה יחד עם הסוכר, החמאה, השמן והחלב למשך 3-5 דקות עד שהתוכלת הופכת לאחידה
מוסיפים את החומרים היבשים לקערה ומערבבים שוב עד שמגיעים לתוכלת אחידה והבלילה הופכת למרקם אחיד וחלק
מוזגים ללמנג'טים עד 2/3 מהגובה שלהם ומכניסים לתנור לאפייה של 15 דקות
מוציאים את הקאפ קייק מהתנור ומחכים שיצתננו מספר דקות
לאחר מכן ניתן להוסיף את הקצפת והסוכריות מעל הקאפ קייק
* ניתן להוסיף סירופ שוקולד או כל קישוט אחר לפי העדפה אישית.
* לאחר שהקאפ קייק מוכנים על כל הקישוטים ניתן להכניס למקפיא למשך 15 דקות על מנת שהכל יתקשה ויקבל אחידות.
מתכוני קינוחים באדיבות אתר בישולים