רשת קפה גרג מציעה מתכון פסטייה גבינות המוגשת ברשת. מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות. באדיבות השף הראשי נדב מרום.
רשת קפה גרג מציעה מתכון פסטייה גבינות המוגשת ברשת. מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות. באדיבות השף הראשי נדב מרום.
מתכון לפסטייה גבינות – כמות ל-10 רולים
מצרכים למילוי :
20 גרם שמן זית
60 גרם בצל קצוץ
50 גרם פטריות קצוצות
50 גרם גבינת צ'דר
50 גרם פטה 5%
100 גרם מוצרלה וצהובה
20 גרם חמוציות
20 גרם פטרוזיליה
1 כפית שטוחה קינמון
1 כפית שטוחה כמון
1 כף סילאן
עטיפה:
10 יחידות עלי סיגר
"דבק" עשוי מקמח ומים
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית, לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות, לקרר היטב את המילוי. לחמם תנור ל-220 מעלות
לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה, ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום. ולהכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים.
לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם