מיוחד לפורים: מתכון לאוזני המן במילוי ריבת חלב
באדיבות מישל בן שטרית, שף מלונות ישרוטל המלך שלמה וישרוטל אגמים. מתוך ספיישל מתכונים לפורים של פורטל נטוניוז
מיוחד לפורים: מתכון לאוזני המן במילוי ריבת חלב
באדיבות מישל בן שטרית, שף מלונות ישרוטל המלך שלמה וישרוטל אגמים. מתוך ספיישל מתכונים לפורים של פורטל נטוניוז
חומרים ל 40-45 יחידות
1.5 ק"ג קמח
1 ק"ג חמאה
4-5 ביצים
500 גר' אבקת סוכר
1 לימון-גרידת לימון
1 תפוז-גרידת תפוז
מעט וניל
200 גר' פטיסייר
150 גר' ריבת חלב
אופן ההכנה:
* להקציף את החמאה עם אבקת הסוכר, להוסיף את הביצים בהדרגה, ולאחר מכן את גרידת הלימון, גרידת התפוז, הקמח והווניל.
* לקרר את הבצק
* לרדד עיגולים בקוטר 10 ס"מ ובעובי 4 מ"מ
* לערבב את ריבת החלב עם קרם הפטיסייר, ולזלוף מעל לעיגולים
* לאפות בחום 160כ-15 דקות, ולבזוק את אבקת הסוכר מעל.