מותג השוקולד האיכותי 'לינדט, המשווק בישראל על ידי חברת 'סידס-רק הטוב ביותר' , מציע לרגל ט"ו בשבט, מתכון פשוט וקל להכנה עם שלושה רכיבים בלבד, להכנת חטיפי שוקולד מריר עם שקדים שלמים
מותג השוקולד האיכותי 'לינדט, המשווק בישראל על ידי חברת 'סידס-רק הטוב ביותר' , מציע לרגל ט"ו בשבט, מתכון פשוט וקל להכנה עם שלושה רכיבים בלבד, להכנת חטיפי שוקולד מריר עם שקדים שלמים
רכיבים:
400 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%
כוס (70 גרם) שקדים שלמים
למי שמעוניין במרירות מעודנת:
300 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%
100 גרם שוקולד לינדט אקסלנס חלב
כוס (70 גרם) שקדים שלמים
הוראות הכנה:
- ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) להגיע לטמפרטורה של 48 מעלות
- ביצוע הליך טימפור – (המסה, קירור ושוב חימום) יש לשפוך את השוקולד המומס על השיש, ועם מרית ממתכת לערבב את השוקולד על פני השיש עד להגעה של קירור , לאחר מכן יש להכניס את השוקולד שוב מעל סיר עם מים (בן מארי)
- מוסיפים את השקדים השלמים לשוקולד המריר ומערבבים
- משטחים את התערובת על גבי תבנית בין שני ניירות אפיה
- מכניסים למקרר ל- 10 דקות
- לאחסן במקום קריר עד להגשה