חברת הרבלייף מציעה לקיץ קינוח מצנן, טעים שניתן לאכול ללא נקיפות מצפון.
מצרכים:
יוגורט דל קלוריות (בכל טעם)
2 כפות אבקה להכנת משקה בתוספת ויטמינים ומינרלים, פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף (אפשרי גם בטעם שוקו)
פרי שאוהבים (חצי תפוח/חצי אפרסק /תותים/כף פירות יער)
2 קוביות שוקולד מריר 85%
3 כפות חלב אורז או שקדים
אופן ההכנה :
מערבבים את היוגורט עם 2 כפות אבקה להכנת משקה פורמולה 1.
מקפיאים את היוגורט לחצי שעה עד 45 דקות.
חותכים תפוח או אפרסק או פרי אחר ומניחים מעל היוגורט הקפוא.
ממיסים 2 קוביות שוקולד מריר 85% עם מעט חלב אורז שקדים עד שמתקבל שוקולד חם ונוזלי ושופכים אותו מעל הגלידה עם הפרי.
ערכים למנה:
יוגורט דל קלוריות: כ-60 (קק"ל)
חצי אפרסק או חצי תפוח או כף פירות יער: כ-30 עד 50 קק"ל
2 קוביות שוקולד מריר: 100 קק"ל
2 כפות אבקת חלבון של הרבלייף: 184 קק"ל