מצרכים לקאפקייקס כ-40 יחידות:
2 ביצים
2 כוסות סוכר
200 גר׳ מרגרינה רכה (לא מלוחה)
2.5 כוסות קמח תופח (חב׳ קמח אסם קטנה)
2 אשל (לבן 4.5%)
כפית סודה לשתיה
2 כפות קקאו
כפית תמצית רום של מקורמיק
למילוי:
כדורי שוקולד לינדור קפואים- 1 לכל קאפקייקס
לגנאש:
חצי כוס שמנת מתוקה
150 גר׳ שוקולד מריר משובח של לינדט
לקישוט:
מיכל שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות גדושות אבקת סוכר
2 כפות אבקת פודינג וניל
2 כפות אבקת פודינג שוקולד
הכנה:
מכניסים את כדורי שוקולד לינדור למקפיא לכמה שעות.
בקערת מיקסר מערבבים היטב את הביצים עם הסוכר ואחרי מספר דקות מוסיפים את המרגרינה הרכה.
ממשיכים לערבב היטב לתערובת חלקה ותפוחה.
מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הקמח, סודה לשתיה, אשל , קקאו ותמצית רום. מפעילים את המיקסר שוב במהירות בינונית רק עד שהתערובת מתחברת, נזהרים מערבוב יתר.
מניחים מנג׳טים בתבנית שקעים וממלאים כל אחד עד קצת מעל החצי.
ניתן גם לאפות במנג׳טים קשיחים שאינם מצריכים תבניות שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-15 דקות או עד שיוצא קיסם יבש.
אחרי שהקאפקייקס יוצאים מהתנור ממתינים כ-10 דקות (חשוב שהקאפקייקס יהיו חמימים אך לא רותחים) בעזרת סכין או מספריים חורצים איקס בראש הקאפקייק ודוחפים בעדינות כדור שוקולד לינדור פנימה.
ממתינים לקירור מלא של הקאפקייקס ומקשטים.
ניתן לטבול כל קאפקייק בגאנש שוקולד (מרתיחים במיקרו שמנת מתוקה וממיסים פנימה שוקולד מריר משובח של לינדט)
מעל אפשר לעטר בקצפת עם פודינג וניל, שוקולד, ריבת חלב ועוד.