מתכון לשייק קפוצ'ינו תמרים והל ⛹🏻♀️🍫
לרגל השקת שייק פורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו, המהווה תחליף לארוחה שלמה, הכוללת חלבון עשיר ואיכותי, אבות מזון חיוניים, ויטמינים ומינרליים החיוניים לגוף, חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף משתפת מתכון להכנת שייק קפוצ'ינו, תמרים והל.
מרכיבים:
2 כפות מדידה אבקה להכנת משקה בטעם קפוצ'ינו
1 כף אבקת חלבון
250 מ"ל חלב דל שומן 1%
1 תמר
1/4 כפית הל
1 כפית שבבי קוקוס לקישוט
מידע תזונתי:
קלוריות 298
חלבון 23 גרם
פחמימות 32 גרם
הכניסו את המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב! 👩🏽🍳
תודה ל״הרבלייף״ נוטרישן 🌱🍄🌱
צילום: יחצ הרבלייף