באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה
מתאים לתבנית קפיצית גודל 24 או 26
לבסיס:
150 גרם פרורי ביסקוויטים לבנים או חומים
50 גרם חמאה
מלית גבינה:
אחד ורבע כוסות סוכר (250 גרם)
1/2 חבילה אינסטנט פודינג (40 גרם)
1 כפית תמצית וניל
2 חבילות גבינה לבנה 9% (500 גרם)
1 חבילה גבינת שמנת 30% (250 גרם)
2 וחצי חבילות שמנת מתוקה להקצפה (625 מל"ל)
ציפוי: 100 גרם פרורי ביסקוויט
הוראות הכנה:
לבסיס: בקערה בינונית ממיסים חמאה במיקרו, מערבבים פנימה את הפרורים, מניחים על בסיס התבנית ומהדקים.
למלית גבינה: בקערת המיקסר מניחים את כל המרכיבים יחד ומקציפים בעזרת המטרפה על מהירות בינונית עד לקבלת מרקם חצי מוקצף (לא חזק כמו קצפת) מעבירים להקפאה לכ-5 שעות.
להגשה: מוציאים מהמקפיא, מפזרים את פרורי הביסקוויט בצורה אחידה, משחררים מהטבעת של התבנית הקפיצית. מניחים להפשיר כשעה במקרר לפני ההגשה