שמרית גולדברג שפית הבית של קריאולי, המשווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז, מנדבת מתכון למאפה גבינות מתובל לשבועות, פשוט להכנה ומתאים להגשה כמתאבן לצד כוסית יין.
שמרית גולדברג שפית הבית של קריאולי, המשווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז, מנדבת מתכון למאפה גבינות מתובל לשבועות, פשוט להכנה ומתאים להגשה כמתאבן לצד כוסית יין.
חומרים:
50 גר' חמאה
11/2% כוס חלב
6 כפות קמח רגיל
1/2 כוס זיתים קצוצים
150 גר' גבינת קשקבל מגורדת
50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
100 גר' בולגרית מגורדת
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות בזילקום קצוץ דק
3 ביצים
3 כפות שומשום
אופן ההכנה:
* מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)
* ממיסים בסיר חלב וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה
* מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד להסמכה
* מוסיפים את הגבינות ועשבי התיבול לבלילה החמה.
* מעבירים את התערובת שהתקררה מעט לקערת המיקסר , מוסיפים מלח ופלפל והביצים עד שמתקבלת תערובת אוורירית .
* מעבירים בעזרת כף לתבנית שקעים מסיליקון, מפזרים שומשום ואופים כ-30 דק' עד להזהבה .