המתכון באדיבות מחלבות גד.
המתכון באדיבות מחלבות גד.
החומרים ל 8- טארטים אישיים:
750 גרם בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למלית:
1 קופסה 250 גרם גבינת ריקוטה-פלפלים 5% גד
24 עגבניות שרי חצויות (מומלץ בשניים – שלושה צבעים)
מלח ופלפל שחור גרוס
להברשה:
1 חלמון ביצה טרוף עם כפית חלב
אופן ההכנה:
* מחממים תנור ל 180- מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
* חותכים מהבצק ריבועים בגודל 12×12 ס"מ ומניחים בתבניות. מסמנים בעדינות מבלי לחרוץ שוליים ברוחב 1 ס"מ בעזרת סכין. מורחים ריקוטה- פלפלים על הבצק, מלבד השוליים, מסדרים מעל את העגבניות, שכצידן החתוך כלפי מעלה וזורים מעט מלח ופלפל. מברישים את שולי הבצק במעט חלמון טרוף.
* אופים כ 25- דקות, עד להזהבה.
גיוון:
מחליפים את הריקוטה-פלפלים בריקוטה 5% רגילה, מערבבים עם 3 כפות ממרח פסטו מוכן ומעט מלח ופלפל. שאר החומרים ואופן הכנת הטארטים זהים.