באדיבות: רוסו כלים לחיים טובים.
החומרים:
4 פרוסות סלמון (150 גרם כל אחת)
1 חבילה אספרגוס טרי
200 גרם שעועית ירוקה
2 שיני שום פרוסות
3 כפות שמן זית
מלח פלפל
אופן ההכנה:
ממלאים סיר עם מים חמים ומביאים לרתיחה.
מכניסים את האספרגוס והשעועית ומרתיחים שוב למשך שתי דקות.
מעבירים את האספרגוס והשעועית לקערה עם מים וקרח (להפסקת הבישול).
מסננים מהמים ומעבירים לקערה מתבלים במלח פלפל מעט שמן זית ושיני שום.
מניחים בקערת היוניקוקר
מברישים את הדגים במעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומניחים אותם על האספרגוס והשעועית ביוניקוקר.
מפעילים את היוניקוקר לחום 2, למשך 14 דקות.
מתכון לשבועות: דגי סלמון עם אספרגוס ושעועית ירוקה
השארת תגובה