חברת "מן" מגישה מתכון מתוק, טעים ומפנק, של ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים.
המתכון מכיל שלושה מרכיבים בלבד והוא פשוט וקל להכנה בשילוב עוגיות הכוכבים הנהדרות של חברת "מן", עוגיות טבעוניות ללא שומן טראנס.
חברת "מן" מגישה מתכון מתוק, טעים ומפנק, של ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים.
המתכון מכיל שלושה מרכיבים בלבד והוא פשוט וקל להכנה בשילוב עוגיות הכוכבים הנהדרות של חברת "מן", עוגיות טבעוניות ללא שומן טראנס.
המצרכים (לכ-30 יחידות):
300 גרם עוגיות כוכבים בטעם שוקולד של חברת "מן" (טבעוני)
200 גרם שוקולד מריר פרווה קצוץ (רצוי שיהיה מעל 55% של מוצקי קקאו)
260 גרם חמאת בוטנים מתוקה (1 כוס)
240 מ"ל מים רותחים (1 כוס)
לקישוט (אופציונאלי): 2 כפות חמאת בוטנים מתוקה
אופן ההכנה:
* להכין תבנית בגודל 28 ס"מ על 18 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
* במעבד מזון לטחון את העוגיות לפירורים ולהעביר לקערה בינונית.
* בקערת זכוכית לשים שוקולד קצוץ, חמאת בוטנים ולמזוג מעליהם את המים הרותחים. לתת לתערובת לעמוד כחמש דקות .לבחוש עם מטרפה לקבלת תערובת חלקה. אם לא הכול נמס אפשר לשים במיקרוגל לכמה שניות בחום בינוני עד להמסה מלאה.
* לשפוך את קרם השוקולד על העוגיות ולערבב היטב. להעביר ולהקפיא לארבע שעות לפחות.
* לחתוך לקוביות וניתן לעטר בחמאת בוטנים, על ידי ערבוב של 2 כפות חמאת בוטנים בצלוחית לקבלת תערובת חלקה. להעביר לקונוס שהכנו מנייר אפייה או למזרק זילוף ולעטר בזילופים את הריבועים.
* לאחסן בהקפאה עם נייר אפייה שמפריד בין השכבות.