מתכון לראש השנה: תבשיל תמרים רימונים ונתח קצבים צלוי ברוטב תמר הינדי.
מאת: 'לארא' מסעדת ביסטרו ירושלמית – שף ליאור חפצדי.
מתכון לראש השנה: תבשיל תמרים רימונים ונתח קצבים צלוי ברוטב תמר הינדי.
מאת: 'לארא' מסעדת ביסטרו ירושלמית – שף ליאור חפצדי.
חומרים:
2 חתיכות נתח קצבים במשקל 1.5 ק"ג
1/2 חבילת תמר הינדי
10 תמרים
1 רימון
1 ליטר ציר בשר (ניתן לרכוש מוכן)
5 בצלי שאלוט
20יח' שעועית ירוקה
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
* מבשלים את כל המוצרים ביחד עם ציר הבקר כחצי שעה על אש בינונית עד שהכול מתרכך ומזוגג יפה.
* צורבים את נתח הקצבים במחבת כבדה עם מעט שמן (כף שמן) למידת MR
* מניחים את נתח הקצבים מעל התבשיל .. ומגישים!