המתכון באדיבות שף חנוך בר שלום לרטבי הסלט הלמנס
המתכון באדיבות שף חנוך בר שלום לרטבי הסלט הלמנס
חומרים:
750 ירקות פרוסים דק (זוקיני חצילים בטטות או עלים של מרווה בזיליקום)
בלילה
1 כוס קמח
2 אבקת אפייה
1 כף פפריקה מעושנת חריפה
1.1/3 כוסות מים
שמן לטיגון חצי עמוק
הגשה
1/2 כוס רוטב חרדל דבש הלמנ'ס
הכנה:
* מערבבים את כל חומרי הבלילה
* מחממים את השמן, טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים עד שיתפח ויזהיב .
* מניחים על נייר סופג ומגישים עם המטבל
טיפ:
לבלילה פחות חריפה, אפשר לערבב פפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם