באדיבות: שף מסעדת אתניקה
באדיבות: שף מסעדת אתניקה
מצרכים:
100 גר' סלמון טרי חתוך לקוביות
חופן עירית קצוצה
מיץ מחצי לימון
3 גרם מלח
לסלט האבוקדו:
חצי אבוקדו חתוך קוביות
זוג בצלי שאלוט חתוך קוביות
גמבה אחת חתוך קוביות
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
* מסדרים את סלט האבוקדו במיקד (טבעת מתכת בה דוחסים את הסלט ע"מ שיונח בצורת גליל מושלמת) על הצלחת.
* כובשים את הסלמון עם לימון, מלח ועירית ודוחסים במיקד מעל סלט האבוקדו.
* מוציאים את המיקד בעדינות ומניחים מעל המנה גרידות לימון טרי.