באדיבות: מסעדת "סיימון" הכשרה למהדרין מפתח תקווה.
באדיבות: מסעדת "סיימון" הכשרה למהדרין מפתח תקווה.
מרכיבים (לדוקסל פטריות):
חצי בצל קצוץ
3 פטריות פורטבלו גדולות קצוצות
3 פטריות שמפניון גדולות קצוצות
קמצוץ שום כתוש
קמצוץ תימין
2 כפות יין לבן
קורט מלח
קורט פלפל
20 גרם מחמאה
* לחמם מחבת ולהמיס את המחמאה . להשחים את הבצל, להוסיף את השום ואח"כ את הפטריות.
* לאדות את הפטריות עד כמעט צמצום כל הנוזלים.
* להוסיף את התימין, יין ומלח, פלפל,ולהמשיך לצמצם עד אידוי כל הנוזלים.
* לפתוח את חזה העוף לפרפר ולשטח .
* ממלאים במילוי הפטריות את החצי התחתון של חזה העוף.מקפלים את שני צדי החזה ומגלגלים פנימה.
* מצפים את הגלילה בקמח ומנערים. טובלים בביצה טרופה ואח"כ מצפים בפירור פנקו.
* מטגנים את הגלילה עד השחמה, מעבירים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, ואופים במשך 10 דקות.
רוטב שזיפים:
200 מ"ל ציר בקר
2 שזיפים מגולענים
* לבשל עד ריכוך הפרי ולטחון.