מרכז האירועים "קסיופיאה" מציע מתכון קליל מרענן ואלגנטי לקראת בוא האביב באדיבות השף אלברטו בן מאור
מרכז האירועים "קסיופיאה" מציע מתכון קליל מרענן ואלגנטי לקראת בוא האביב באדיבות השף אלברטו בן מאור
חומרים :
לגלידת הסורבה קוקוס:
חצי ליטר יוגורט 4% שומן
3 כפות דבש
4 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
שבבי קוקוס
לרוטב פירות היער:
100 גרם דובדבנים ללא גרעינים
100 גרם פטל טרי
2 כוסות מים
מיץ לימונים טרי מ-2 לימונים
אופן ההכנה:
הסורבה:
מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים.
לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן.
למי שאין מכונה, ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה ומקציפים עד שהסורבה מוכן.
לרוטב פירות היער:
מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה ומצננים את המרק.
צורת הגשה:
מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס.
ניתן לקשט בעלה נענע.