לכבוד המנגל של יום העצמאות שף מאיר קרנש, "השף הנודד" מ- "Bin281" מציע: מתכון לפרגיות במרינדת הדרים
גיא גולדמן, איש היין " מ- "Bin281" מציע את היין המתאים למנה
החומרים:
1 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמן זית כתית טהור
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כפית גרידת קליפת תפוז
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות סילאן
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף חרדל גרגירים
2 כפיות מלח
1 ק"ג נתחי פרגית
אופן ההכנה:
1. בעזרת בלנדר מוט מערבבים היטב את השמנים עם המיצים.
2. מוסיפים את הסילאן, החרדל, גרידת קליפת התפוז והתבלינים ומערבבים שוב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
3. יוצקים את המרינדה לקערה עמוקה ומוסיפים את נתחי הפרגיות.
4. בעזרת הידיים מערבבים בעדינות והיטב את נתחי הפרגיות במרינדה.
5. מניחים במקרר למשך 10 שעות לפחות.
6. מוצאים את הפרגיות ומניחים על הגריל.
גיא גולדמן, איש היין מ- "Bin281" ממליץ להגיש עם המנה יין ברבדו שרדונה. זהו יין בעל גוון זהוב עמוק וצלול בשילוב עם ארומת פרי עוצמתית של אננס, אשכולית ופירות טרופיים וניחוח וניל עדין. היין בעל חומציות קלה ומאוזנת.