פרחי פורל בעשבי תיבול מאת מטבחו של השף אסף מישקובסקי
מצרכים:
2 יחידות פילה פורל נקי מעצמות והידרות {דג אחד}.
מיץ לימון טרי משני לימונים.
גרידת לימון
2 שיני שום טריות קלופות וקצוצות דק.
צרור כוסברה קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוץ.
2 יח' בצל ירוק קצוץ
טימין קצוץ.
צלפים 5 יח'
1/4 כוס שמן זית.
מלח גס , פלפל שחור גרוס
עלי מיקרו בזיליקום טריים.
אופן ההכנה:
מערבבים בכלי את כל עשבי התיבול חוץ מעלי הבזיליקום, מוסיפים שמן זית , מיץ לימון,
שום ,מלח ופלפל גרוס.
מניחים את פילה הפורל כשצד העור כלפי מטה, ממלאים בעשבי התיבול ומגלגלים לצורת רול {פרח} .
משפדים ע"י שיפוד ארוך בכדי לשמור על הצורה בזמן האפייה.
יוצקים מעל הפרחים עוד מנוזל עשבי התיבול ואופים בתנור למשך כ25 דקות בחום של 180 מעלות.
אופן ההגשה:
מסדרים במרכז צלחת את שני פרחי הפורל מעטרים בעלי בזיליקום טריים וגרידת לימון