שמרית גולדברג שפית הבית של ניופאן גורמה, המשווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז, מציעה מתכון עם ניחוח רומנטי: עוגת שוקולד נוגט עם אגוזי לוז מפנקת שמשאירה טעם מתוק ומלא אהבה.
שמרית גולדברג שפית הבית של ניופאן גורמה, המשווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז, מציעה מתכון עם ניחוח רומנטי: עוגת שוקולד נוגט עם אגוזי לוז מפנקת שמשאירה טעם מתוק ומלא אהבה.
חומרים
200 גרם שוקולד מריר 60%
200 גרם חמאה
4 ביצים
1/2 כוס אבקת נוגט
2/3 כוס סוכר
5 כפות קמח תופח
50 גרם אגוזי לוז קלויים
אופן ההכנה
ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה והשוקולד נמס.
מוסיפים לתערובת השוקולד אבקת נוגט ומערבבים היטב.
מקציפים במיקסר במהירות נמוכה ביצים שלמות וסוכר, מוסיפים תוך כדי ערבוב את תערובת השוקולד לקציפת הביצים עד שהתערובת אחידה, בסוף מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שנבלע בתערובת.
לפזר על העוגה אגוזי לוז שבורים לחצי, לאפות בחום בינוני, כ-180 מעלות, כ-20 דקות.