נטוניוז משתפת מתכון לעוגייה המנצחת בחג פורים – אוזן המן במילוי שוקולד "אגו" משובח.
מתכון לבצק:
50 גר' ביצים(ביצה בגודל מדיום)
100 גר' אבקת סוכר
200 גר' חמאה
300 גר' קמח
אופן הכנה :
למיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח, החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת פירורים (עד שלא יישארו קוביות חמאה). מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
מקררים את הבצק כ-45 דקות ומרדדים לעובי של כ-5 מ"מ. חורצים עיגולים בקוטר של כ 6 ס"מ או בכל קוטר אחר רצוי. במרכז כל עיגול שמים קוביית "אגו" שוקולד חלב, או לבן או מריר – לבחירתכם.
מקפלים את פינות הבצק לקבלת צורה של משולש ומהדקים את הקצוות היטב עם קצות האצבעות. מסדרים בתבנית על גבי נייר אפייה. אופים בחום של כ- º175 , 8 עד 10 דקות. מקררים מעט את אזני המן מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים .
חג פורים שמח! 🎉🎊🎉
תודה לחברת ״כרמית״ 🍫
צילום: אמיר מנחם