מתכון לסלקים וגבינות עיזים באדיבות שף קובי עבד שף מסעדת הדגים החלבית-כשרה פיש מרקט
מתכון לסלקים וגבינות עיזים באדיבות שף קובי עבד שף מסעדת הדגים החלבית-כשרה פיש מרקט
4 יח' סלק מבושל חתוך לשישיות
100 גרם גבינת פטה עיזים
100 גרם גבינת צפתית עיזים
50 גרם לבנה מחלב כבשים
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
1/2 חבילה עלי רוקט שטופים
שמן זית כתית מעולה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מסדרים את שישיות הסלק על צלחת ובינהם מפוררים את גבינת הפטה והצפתית.
בכפית קטנה יוצקים גומות קטנות של לבנה.
מפזרים מעל את הרוקט ואגוזי המלך ומתבלים במלח פלפל ושמן זית.