מתכון לסברינה משפחתית באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"
מתכון לסברינה משפחתית באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"
חומרים לבצק:
1 ק"ג קמח
200 גרם סוכר
500 גרם חמאה מומסת
60 גרם שמרים
10 ביצים
לימון מגורד
20 גרם מלח
350-400 סמ"ק מים.
אופן ההכנה:
* מערבבים קמח, שמרים, סוכר ולימון מגורד.
* מכניסים את החמאה המומסת.
* מכניסים את הביצים מערבבים עם גיטרה.
* מוסיפים את המים בהדרגה עד עיסה הומוגנית.
דגשים:
* זילוף את הזילוף איננו מבצעים בלחץ, אלא בתוך תבנית הסיליקון – עד לגובה החור באמצע
* תפיחה מומלץ להתפיח בחוץ את העוגיות בחוץ, עד לגובה תבנית הסיליקון
* אפייה אפיית הסברינה מומלצת בחום של °180 מעלות בתנור פיזיקלי או בטמפ' של °200 בטורבו. המשיכו בתהליך האפייה עד שהסברינה תציג צבע יפה ותתייבש. לאחר מכן הכניסו את התכולה לניילון וקררו במקפיא.