באדיבות "קפית"
מתכון ל'סלט ירושלמי' במשלוח המנות באדיבות 'קפית':
120 גר' עגבנייה
150 גר' מלפפון
30 גר' בצל סגול
10 גר' פטרוזיליה קצוצה
50 גר' ויניגרט לימון
45 גר' טחינה
ביצה קשה – פרוסה
1/4 בייגל קלוי
גרגרי חומוס חמימים-אפשר גם מסוננים מקופסה
סלסילת לחמים + חמאה.
אופן ההכנה:
• קולים את הבייגל עם שמן זית וסומאק
• חותכים את כל הירקות ידנית
• מערבבים ומתבלים
איך מתבלים נכון?
מניחים בתחתית הקערה את הבייגל הקלוי עם שמן זית וסומאק, מעליו את הסלט, מעליו כף טחינה, גרגרי חומוס בטמפרטורת החדר ומעל הכל ביצה פרוסה.
הצעת הגשה עם יין: קאווה/ מוסקטו מבעבע, או כל יין קינוח צונן לפי הטעם.