החורף כבר בפתח והשף הראשי אלעד אמסלם. חולק מתכון למרק כתום -קובה דלעת, באדיבות 'קפה גרג'
מרכיבים:
1 בצל חתוך דק .
250 גרם דלעת מגורדת .
250 גרם דלעת קוביות .
50 גרם סלרי .
200 גרם תפו"א מקולף ומגורד .
1.5 ליטר מים .
150 גרם רסק עגבניות .
25 גרם מלח .
קורט פלפל שחור טחון .
10 גרם מיץ לימון .
20 גרם סוכר .
60 גרם שמן .
50 גרם אבקת מרק עוף פרווה .
3 יחידות קובה מוכנות פירה או פטריות . (ניתן להשיג ברשתות המרקט).
אופן הכנה :
מטגנים בסיר בצל וסלרי מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות מוסיפים את הרסק עגבניות ואז את כל המרכיבים מוסיפים טעמים .
בזמן הגשת המנה מחממים את המרק מוסיפים את הקובה ומגישים .