לרגל הולנטיינ'ס דיי, מותג הפסטה מספר אחד באיטליה "ברילה" מציע מתכון מרשים ללזניה זוגית באינגליש קייק
לרגל הולנטיינ'ס דיי, מותג הפסטה מספר אחד באיטליה "ברילה" מציע מתכון מרשים ללזניה זוגית באינגליש קייק
מתכון מאת : אינס ינאי
אביזרים: תבנית אינגליש קייק רצוי מסיליקון
מצרכים:
חצי חבילת עלי לזנייה של "ברילה"
200 גרם ריקוטה
100 גרם מוצרלה מגוררת
300 גרם תרד קצוץ דק
חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 צנצנת רוטב נפוליטנה
כפית מלח
כפית פלפל שחור
1 מיכל שמנת לבישול
קמצוץ אגוז מוסקט
להגשה:
100 גרם פרמזן מגורר
עלי בזיליקום שלמים
ההכנה:
1.מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים ומניחים על נייר אפייה משומן מעט , אחד ליד השני.
- בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול , ריקוטה ומוצרלה.
- בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.
- מרפדים את התבנית בעלי לזנייה כך שיצאו כלפי חוץ .
- מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 עלי לזנייה.
- חוזרים על הפעולה ומסיימים בעלי לזנייה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
- הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.