קדירת בשר מסורתית. באדיבות השף סהר רפאל ממסעדות כרמים במושב סגולה וכדיתא שבמושב תימורים
חומרים:
3 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות 3 ס"מ
5 גזר חתוך למשולשים
4 שורש פטרוזיליה פרוס
4 ראש סלרי חתוך לקוביות 2 ס"מ
5 בצלים חתוכים לרבעים
4 גבעולי סלרי חתוך אצבעות
4 קישואים חתוך משולשים
250 מ"ל יין אדום
500 מ"ל נוזל ירקות
4 עלי פנה
3 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום מעוכות
מלח פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה תימין ,רוזמרין
אופן הכנה:
* מחממים שמן בסיר עמוק, ומוסיפים את הבצל עד לזהבה
* מוסיפים את הבשר מביאים לסגירה
* מוזגים את היין, ומחכים עד להמסת של המשקעים
* מוסיפים את ירקות והתבלינים, ומבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור.
* מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות
* מתקנים את התבלון ומורידים מהאש