מתכון לט"ו בשבט – מאת השף שגב משה שניתן במהלך אירוע הכנת "ערכות ט"ו בשבט" לנזקקים שע"י עמותת "חסדי נעמי"
מתכון לט"ו בשבט – מאת השף שגב משה שניתן במהלך אירוע הכנת "ערכות ט"ו בשבט" לנזקקים שע"י עמותת "חסדי נעמי"
המצרכים:
פירות יבשים
תותים טריים
עלי נענע טריים
לימון
אופן ההכנה:
מכניסים תותים טריים בלי עלי כותרת חצי גובה בבלנדר
5 עלי נענע טריים
לימון צהוב – בעזרת קולפן מוציאים את החלק הלבן המשובח של ההדרים
לא מוסיפים סוכר, הפירות היבשים מתוקים – אין צורך בסוכר.
טוחנים את התותים ועלי נענע בבלנדר
עיצוב המנה:
מסדרים את עיגולי האננס מיובש, כמגדל זה על זה ובמרכז שמים פפאיה
ועל הפפאיה עוד אננס אחד ע"ג השני
לוקחים את מחית התותים ומעל הפירות היבשים יוצקים
לוקחים קליפת לימון וחותכים, מפזרים כמה עלי נענע לקישוט.
השף שגב משה סיים ואמר: "אנחנו לא צריכים הרבה בשביל לתת, אנחנו פשוט צריכים לתת. תנו מעט עם המון אהבה ויצליח לכם".
ושיהיה חג שמח!