מתכון לעראיס טורטייה קלוי, עם בשר טחון. קל ומהיר להכנה, מתאים גם כארוחה משפחתית וגם כמנת אירוח. באדיבות: מאסטר שף
מתכון לעראיס טורטייה קלוי, עם בשר טחון. קל ומהיר להכנה, מתאים גם כארוחה משפחתית וגם כמנת אירוח. באדיבות: מאסטר שף
חומרים ל-6 מנות:
6 טורטיות מאסטר שף
מיונז הולנדי מאסטר שף להברשה
למלית:
350 גרם בשר טלה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
1 כפית בהרט
מלח ופלפל שחור
להגשה:
טחינה
סלט ירקות או ירקות חתוכים
אופן ההכנה:
- מכינים את מלית הבשר: מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.
- מורחים כל טורטייה במיונז, משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.
- מכניסים לטוסטר גריל של דלונגי לכ-5 דקות מכל צד עד שמשחים והבשר עשוי. לקבלת טורטיה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית, לקראת סוף ההכנה ואופים עוד 2 דקות.
גיוון: ניתן להחליף את המיונז להברשת הטורטייה, במיונז מתובל בשום או מיונז ספייסי.