מתכון דג פורל על האש באדיבות חברת "נעמן" המציעה רשת לצליית דגים קלה בגריל, או "על האש".
הרשת מתאימה לצליית כל סוגי הדגים והמעוצבת בצורת דג דבר שמקל על מלאכת הצלייה.
מתכון דג פורל על האש באדיבות חברת "נעמן" המציעה רשת לצליית דגים קלה בגריל, או "על האש".
הרשת מתאימה לצליית כל סוגי הדגים והמעוצבת בצורת דג דבר שמקל על מלאכת הצלייה.
מרכיבים ל-2 סועדים
2 דגי פורל שלמים (כ-450 גרם האחד)
3 כפות שמן זית
2 כפות שמן חמניות
2 שיני שום כתוש
1 לימון טרי
3 עגבניות חצויות, על שיפוד
2 קורט מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה:
* יוצרים 3 חתכים משני צידי הדג.
* מכינים בלילה (מרינדה) מכל המרכיבים ומברישים את הדגים.
* מכינים את הגריל על עוצמה בינונית, ומניחים את הדגים בתוך הרשת לצליה, כ-4 דקות בכל צד.
* מניחים כל דג בצלחת כשמעליו מניחים שיפוד עגבניה.
טיפ: מומלץ להשתמש ברשת מיוחדת לצליית דגים ולשמן את משטח הצלייה.