מתכון להכנת מרק קרם פטריות קטיפתי באדיבות בני קריספין, שף "קנור"
מתכון להכנת מרק קרם פטריות קטיפתי באדיבות בני קריספין, שף "קנור"
חומרים ל (8-10 מנות)
2 ליטר מים (10 כוסות)
150 גר' פטריות שמפיניון קצוצות דק
1 שמנת לבישול (פרווה או חלבי)
2 כפות שמן סויה
7 כפות מרק פטריות קנור רכיבים טבעיים בלבד
קורט אגוז מוסקט
קורט מלח
קורט טימין (רצוי טרי)
אופן ההכנה:
* מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות ומפרישות את הנוזל.
* מרתיחים את המים בסיר, מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים היטב ומנמיכים לאש קטנה.
* מוסיפים את השמנת לסיר ומבשלים כ-20 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד.
* מוסיפים למרק את הפטריות. מבשלים 5 דקות נוספות, מוסיפים את התבלינים ומכבים את האש.