מרק קובה סלק
מרק קובה סלק
חומרים לקובות:
1 ק"ג סולת
250 גרם קרישה
מערבבים עם שתי כוסות מים ומוסיפים מלח.
בשר:
1 ק"ג בשר טחון עבה.
2 בצלים קצוצים דק.
מעט עלי כרפס
מלח
פלפל.
המרק:
1 ק"ג סלק אדום
מלח לימון
סוכר
עלי מנגולד
אופן ההכנה:
ממלאים את הקובות, מרתיחים מים בסיר, מוסיפים חצי מכמות הסלק האדום וכשהמים רותחים מוסיפים את הקובות ( עד עשרה לכל פעם).
מוסיפים את יתר הקובות, ממתיקים עם מעט סוכר, מוסיפים את עלי המנגולד ממתינים עד שהכל מתבשל ושותים. בתיאבון.