רונן לוי, שף הבית של "חמים וטעים" מציג: מתכון להכנת מרק קובה סלק. תבשיל מזין, טעים וניתן להכין בקלות ובמהירות עם מוצרי "חמים וטעים"
רונן לוי, שף הבית של "חמים וטעים" מציג: מתכון להכנת מרק קובה סלק. תבשיל מזין, טעים וניתן להכין בקלות ובמהירות עם מוצרי "חמים וטעים"
דרגת קושי של הכנת המנה: בינונית
כשרות:בשרי
זמן עבודה נטו:30-40
זמן עבודה ברוטו: כשעה וחצי
חומרים למרק:
3 סלקים
3 כפות גדושות סוכר
מיץ מ-2 לימונים או חצי כוס מיץ לימון משומר
2 ליטר מים
מלח ופלפל שחור
6 כנפי עוף אשר נותנים טעם טוב לתבשיל– לא חובה
אופן הכנת המרק:
* מקלפים את הסלק, חותכים לחצי ואז לפרוסות דקות, אפשר גם לגרד במגרדת גסה, ומניחים בסיר.
* מוסיפים את המים העוף והסוכר ומביאים לרתיחה, מבשלים כחצי שעה.
* מוסיפים את הלימון, המלח והפלפל.
* מוסיפים את כדורי הקובה של "חמים וטעים", תוך כדי רתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ-50 דקות (אין צורך להפשיר את הקובה).