מרק קובה- חמוסטה
מרק קובה- חמוסטה
בצק (מעטפת)
1 ק"ג סולת.
1 ק"ג ג'רוש או בורגול.
משרים את הג'ריש במים במשך חצי שעה.
מוסיפים שתי כפות מלח.
מוסיפים את הסולת ולשים עד לקבלת מרקם גמיש ונוח לעבודה.
מילוי בשר לקובה
1 ק"ג בשר בצליה גבוה עם שמן ו 250 גרם שומן בשר בקר עד לצימצום של מעל ל60 אחוזים מהחומר.
קוצצים במג'י מיקס עד לקבלת מרקם יבש ומופרד, קוצצים כרפס בלדי דק.
מערבבים יחד עם פלפל שחור, פלפל אנגלי ומעט מלח ומגלגלים קובה בצורה שטוחה
מרק קובה חמוסטה
מרתיחים מים על אש גבוה, מכינים במג'י מיקס מחית של בצל ירוק, שום וכרפס בלדר, מוסיפים מים חמים לפני רתיחה וכחצי חבילה של עלי מנגולד.
לאחר שהגיעו המים לרתיחה מוסיפים את הקובות וכשהן צפות סימן שהמרק מוכן.
מתכון זה נכתב ע"י הדוכן למרקי קובה.
בתיאבון