רונן לוי, שף הבית של "חמים וטעים" מציג: מתכון להכנת מרק קובה במיה. תבשיל מזין, טעים וניתן להכין בקלות ובמהירות עם מוצרי "חמים וטעים"
רונן לוי, שף הבית של "חמים וטעים" מציג: מתכון להכנת מרק קובה במיה. תבשיל מזין, טעים וניתן להכין בקלות ובמהירות עם מוצרי "חמים וטעים"
דרגת קושי של הכנת המנה: קלה בינונית
כשרות:בשרי
זמן עבודה נטו:30-40
זמן עבודה ברוטו: כשעה וחצי
חומרים למרק:
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן
3 כפות רסק עגבניות
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
מיץ לימון מלימון אחד
2 ליטר מים
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור
חצי ק"ג במיה- אפשרי קפואה
אופן הכנת המרק:
* מטגנים בסיר את הבצל במעט שמן עד שיתרכך ויזהיב.
* מוסיפים את יתר החומרים ואת המים. מביאים לרתיחה.
* לאחר שהתבשיל רותח, מנמיכים את האש ומתחילים להכניס את כדורי הקובה של "חמים וטעים" לתוך התבשיל אחד אחד, עד שהן צפות למעלה.
* להמשיך לבשל עוד כ-50 דקות (אין צורך להפשיר את הקובה).