המתכון באדיבות אתי קולט מ"חצר כנרת"
המתכון באדיבות אתי קולט מ"חצר כנרת"
מצרכים:
8 יח' נתחי פילה בקר
2 כפות שמן זית
¼ כוס מים
¾ כוס רוטב סילאן "שום צ'ילי" של חצר כנרת
אופן ההכנה:
* לחמם מחבת מחורצת עם השמן זית.
* להניח את נתחי הפילה ולטגן היטב משני הצדדים.
* להוציא את חתיכות הפילה המטוגנות לתוך צלחת הגשה.
* לצקת למחבת את הרוטב סילאן "שום צ'ילי" של חצר כנרת עם המים ולהרתיח.
* לצקת את הרוטב החם על נתחי הפילה ולהגיש חם.