מותג השוקולד השוויצרי היוקרתי לינדט והקונדיטורית נטע דביר מ – sweeta עוגות מעוצבות, מציעים מתכון מנצח של בראוניז שוקולד בצורת לבבות.
מותג השוקולד השוויצרי היוקרתי לינדט והקונדיטורית נטע דביר מ – sweeta עוגות מעוצבות, מציעים מתכון מנצח של בראוניז שוקולד בצורת לבבות.
מצרכים:
3 חפיסות (300 גרם) שוקולד לינדט אקסלנס 70%, מריר, קצוץ
שליש כוס (75 גרם) חמאה
3 ביצים
שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל טהור של מקורמיק
חצי כפית מלח
1 כוס (120 גרם) קמח
1 כוס (150 גרם) אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
• מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים אתה תבנית
• ממיסים את שוקולד לינדט יחד עם החמאה בקערה מעל סיר מים
• מסירים מהאש ומקררים את התערובת
• מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד
• מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים ידנית או במיקסר במהירות נמוכה
• מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה
• יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ- 20 דקות
• מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר ומשתמשים בחותכן לב ליצירת לבבות
• בוזקים אבקת סוכר או מגישים עם כדור גלידת וניל
*ניתן להחליף את אגוזי המלך בשקדים או פקאנים.
* מאחסנים בכלי אטום לשמירת הטריות.