לחוצים מצום יום כיפור? קבלו מתכון מסורתי מהעדה הפרסית באדיבות תה ויסוצקי. ההמלצה היא להכין ולשתות לפני הצום וביציאה מהצום.
לחוצים מצום יום כיפור? קבלו מתכון מסורתי מהעדה הפרסית באדיבות תה ויסוצקי. ההמלצה היא להכין ולשתות לפני הצום וביציאה מהצום.
מקלפים 4 תפוחים – לא חמוצים (מומלץ להשתמש בתפוחים עם קליפה אדומה).
מגררים במגררת את התפוחים ושופכים את הגרר לקערה גדולה (כמו קערה להגשת קוקייטל קפריניה/סנגרייה).
מוסיפים לתפוחים המגוררים: חליטה העשויה מחצי כוס מים רותחים עם תיון של חליטת תפוחים – צריך לחכות שהתיון יתמצה לפחות 3 דקות.
מוסיפים לקערה: 2 כפות מי ורדים, מים קרים – כ-1.5 ליטר, ומגש קרח שלם.
מערבבים היטב ונהנים.
ושיהיה לכם צום קל