באדיבות: פרסקו הרגע נקטף
באדיבות: פרסקו הרגע נקטף
4 מנות
זמן הכנה: 30 דק’
מצרכים:
חצי קילו תפו”א
4 כפות קמח
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
פסטו קלאסי פרסקו (ניתן להחליף
עם כל אחד ממוצרי פרסקו ).
שמן לטיגון.
אופן ההכנה:
* מקלפים את תפו”א ומבשלים במים עד שיתרככו. מועכים אותם למחית חלקה, ומוסיפים את שאר החומרים למעט הפסטו והשמן. מניחים את התערובת להתייצב במקרר כשעה.
* מהבלילה יוצרים בעזרת כף כדורים קטנים, יוצרים בהם גומה קטנה באמצע ושמים את הפסטו בעזרת כפית בגומה. משטחים את הכדורים לצורת לביבות ומטגנים בשמן בגובה של כחצי ס”מ.
* סופגים את עודפי השמן בנייר סופג ומגישים.
* למי שלא רוצה לטגן אפשר גם בתנור בחום של 180 מעלות ל- 20-30 דק
* ניתן להחליף את הפסטו קלאסי של פרסקו עם כל אחד מהמוצרים של פרסקו