יום הגלידה הבינלאומי – ארטיק אבוקדו לימון
לכבוד יום הגלידה הבינלאומי –
מתכון קייצי עם הפרי הכי בריא:
ארטיק אבוקדו לימון
לרגל יום הגלידה הבינלאומי, שמצוין מידי שנה בפתיחת עונת הקיץ ב- 1/7, ולרגל החופש הגדול, קטפנו עבורכם מתכון קייצי ומרענן לארטיק הכי מקורי שיש – ארטיק אבוקדו לימון. המתכון קל הכנה, מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ, וליהנות מארטיק מתוק, טעים ומרענן, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו. קיץ שמח ומהנה!
מצרכים:
2 אבוקדו בשלים
1 מיכל יוגורט 500 גרם
1/2 חצי לימון
4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
- מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה חצי לימון.
- מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.
- יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.
- מגישים צונן וקר ונהנים! 😎 😎
תעשו חיים ! 😛
תודה ל"אבוקדו גרנות"
צילום: הדס ניצן