באדיבות שטראוס מחלבות
באדיבות שטראוס מחלבות
זמן הכנה כולל: 20 דקות
חומרים:
2 גביעים גבינת סקי 9%
2 חצילים פרוסים לאורך
3 פלפלים אדומים
מלח פלפל
2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
* מעבירים את שתי הגבינות לתוך חיתול בד ומניחים על מסננת לכשעתיים.
* את הפלפלים קולים בתנור או אש חשופה קולפים ומניחים בצד.
* את החצילים חותכים לאורכם בעובי של 1/2 ס"מ , מורחים בשמן זית ואפים בתנור חם על נייר אפייה כ-15 דקות.
* מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד.
* מניחים את פרוסות החצילים הקלויות על התחתית והדפנות.
* בקערה מערבבים את הגבינה והתבלינים ומניחים מחצית מעיסת הגבינה על החצילים, מסדרים את הפלפלים ועליהם שוב מורחים מסה של גבינה. סוגרים את הגבינה עם שאריות החציל , עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
* מוציאים מן התבנית פורסים ומגישים בתוספת צנימים ושמן זית.