גלידת אפרסקים ביתית משובחת
מה עושים עם אפרסקים שאנו כל כך אוהבים אבל נותרו במקרר? הכינו איתם גלידה! 😆 🙂 😉
מתכון קייצי לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה, שאפשר גם להכין יחד עם הילדים בימי החופש הגדול.
קיץ משובח 😛
מצרכים:
2 כוסות אפרסקים קפואים וחתוכים לקוביות
⅓ כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
- ערבלו את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
- תקנו טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס.
- העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה.
- הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו!!
תודה לחברת "חקלאי גרנות" !
צילום: חקלאי גרנות