מתכון מרענן: פנקייק כשר לפסח , באדיבות רועי וולף, שף קונדיטור מצות אביב
מתכון מרענן: פנקייק כשר לפסח , באדיבות רועי וולף, שף קונדיטור מצות אביב
מתכון ל-5 מנות
הרכיבים:
3 ביצים
1 כוס חלב או מים
1 כוס קמח מצה לעוגות (ניתן להשתמש גם בקמח מצה רגיל אך המרקם יהיה דחוס יותר)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
2 כפות שמן קנולה (ניתן להשתמש בשמן אגוזים למי שאינו אוכל קטניות בפסח)
שמן או חמאה לטיגון
אופן ההכנה:
* לטרוף את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף בהדרגה את החלב ואת הקמח מצה, המלח, הסוכר והשמן.
* לערבב בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה ודלילה.
* לחמם מחבת קטנה עם שמן/חמאה ורק שהמחבת חמה לבזוק את התערובת ולטגן משני הצדדים עד לקבלת תערובת אחידה.
* להגיש עם סירופ מייפל / גבינת שמנת / או להזליף סוכר טחון וכמובן כל תוספת שאתם אוהבים.