המותג מאסטר שף מציע לחג הפסח מתכון לעוגת שוקולד כשרה – קינוח  מתוק ועוגה מרשימה –  המתאימה  לשולחן החג ובכלל לאירוח בימי החג.

אביזרים :

תבנית קפיצית מספר 26, מיקסר

רכיבים לעוגה:

רכיבים לשכבת הקוקוס:

רכיבים לציפוי הגנאש:

אופן ההכנה:

ממיסים במיקרוגל בפולסים או על בן מארי את השוקולד המריר.

בקערה מקציפים יחד את הסוכר, הביצים, השמן, תמצית וניל ומוסיפים את השוקולד המריר, ממשיכים להקציף ומוסיפים את השמנת המתוקה, הקקאו ושקית קמח תופח לפסח ומערבבים , מעבירים לתבנית משומנת מספר 26.

מקציפים בקערה את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתוכה את הקוקוס.

מעבירים את שכבת הקוקוס על העוגה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל- 30 דקות.

בקערה ממיסים יחד במיקרוגל שמנת מתוקה ו- 200 גרם שוקולד מריר עד לקבלת גנאש מבריק, שופכים את הגנאש על העוגה לאחר האפייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *