מתכון סלט גזר, סלרי, חמוציות בוטנים וכוסברה בוינגרט חרדלים באדיבות השף אריק ברגר

מצרכים:
4 גזרים מגורדים על פומפיה גסה
3 מקלות סלרי אמריקאי (עם העלים) קצוצים
2 כפות חמוציות
2 כפות בוטנים מטוגנים
חופן עלי כוסברה
חופן עלי פטרוזיליה
מיץ מ2 לימונים
1/4 כוס שמן זית
1 כפית חרדל גרגרים
1 כף חרדל דיז'ון MAILLE חלק
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

* בקערית מערבבים: מיץ לימון, שמן זית, 2 סוגי חרדל.
* בקערה גדולה מערבבים: גזר, סלרי, חמוציות, בוטנים, כוסברה ופטרוזיליה.
* מאחדים את הסלט עם הרוטב.
* מתקנים את התתיבול בעזרת מלח ופלפל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *