מתכון למרק חרירה מרוקאי 👳🏽
החורף כבר כאן ואין יותר כיף ממרק חם וטעים. המותג מאסטר שף מציג מתכון למרק חרירה מרוקאי שכולם אוהבים, עשיר, מזין ומחמם את הלב 🔥❤️
רשימת חומרים ל-8 מנות:
1 כוס חומוס מקופסא
1 כוס עדשים מקופסא
1 בצל גדול קצוץ
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
3 גבעולי סלרי קצוצים
1 קופסא עגבניות חתוכות דק
3כפות מיץ לימון טבעי
כפית וחצי כמון
מלח לפי הטעם
כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם
3 כפות שמן זית
להגשה:
זילוף מיץ לימון
כוסברה קצוצה
הוראות הכנה:
1. בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
2. מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את מיץ הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.
3. מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.
4. בהגשה – יוצקים את המרק לקערה, מזלפים מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.
חורף חמים וטעים!
תודה למותג האפיה המוביל ״מאסטר שף״
צילום: נמרוד סונדרס