מאת הקונדיטור מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו קונדיטוריה"
מתכון לפסח: בראוניס שוקולד.
מאת הקונדיטור מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו קונדיטוריה"
חומרים:
100 חמאה
200 גרם שוקולד מריר
1 כפית נס קפה
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח מצה
1 כפית אבקת אפייה
אופן הכנה:
* ממיסים חמאה, שוקולד ונס קפה.
* מקציפים 5 ביצים ו-1 כוס סוכר לקצף בהיר ומבריק.
* מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח מצה ואבקת האפייה.
* אופים בתבנית ביתית ב- 170 מעלות כ-35 דקות.
* מצננים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה ופורסים לקוביות.
* ניתן לשלב 100 גר' אגוזים קצוצים גס על הבראוניס לפני הכנסת התבנית לתנור.