ז'אק דיין, שף מסעדת גבריאלה החלבית למהדרין מגיש מתכון לסלט עלי אנדיב עם תותים, אפרסקים, עגבניות שרי, אגוזי לוז, עלי בייבי ואפילו חצי אגס
מצרכים:
עלי בייבי
2 תותים (חתוכים לרבעים)
חצי אגס (חתוך לפרוסות)
חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)
20 גרם אגוזי לוז
5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)
10 עלי אנדיב
רוטב לסלט:
לערבב בקערה או במג'ימיקס:
2 כפות שמן זית
כף מיץ תפוזים
כפית לימון
2 כפיות דבש
כפית טימין קצוץ
כפית שום כתוש
כפית חרדל דיז'ון
כפית חרדל חלק
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה:
* מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת
* מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב
* מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז